Tony este baietelul nostru de 4 ani.Intr-o zi ne-am hotarat sa ii cumparam un pat. Ca orice parinte am vrut sa ii gasim un patut deosebit. Dupa ce am vizitat mai multe magazine pentru copii am realizat ca nu putem gasi acel patut special.


Sotia mea este artist plastic iar eu am experienta in domeniul mobilei asa ca ne-am hotarat sa cream noi unul. Astfel, am ajuns sa transpunem viziunea noastra despre o lume a copiilor  plina de energie, culoare si veselie in aceste piese de mobilier pentru pitici.


In fabricarea lor folosim doar produse ecologice iar formele le gandim in asa fel incat sa evitam eventualele accidentari –colturi rotunjite, distanta mica de la podea, etc.


Fiecare piesa de mobilier este unica, fiind executata si pictata manual.


 Cum comand

Unele produse prezentate pe site, sunt disponibile inca, pentru a comanda ne puteti contacta telefonic sau via email oricand.

Daca doriti o comanda personalizata sau un produs nou suntem dispusi sa lucram cu dumneavoastra pana la cele mai mici detalii, acceptam sugestii si impresii neconditionat. 

Se incepe de la o schita de mana realizata dupa indicatiile dumneavoastra (forma, dimensiune,culoare etc) , un pret estimativ al produsului final, timpul de realizare si expediere ( predare personala local , iar pentru alte judete, in functie de produsul comandat, un cost estimativ al transportului)

Nu ezitati sa ne contactati cu orice intrebare!

Va asteptam!

 

Pretul produsului este in functie de complexitatea picturii, va rugam sa ne contactati pentru un pret estimativ.Multumim!


© 2020 Tony's Rooms
Web site design: Ingrid Blixt
www.ingridArtStudio.com
Web site development: Nathan Blixt
www.bluepx.com