Tony este baietelul nostru de 4 ani.Intr-o zi ne-am hotarat sa ii cumparam un pat. Ca orice parinte am vrut sa ii gasim un patut deosebit. Dupa ce am vizitat mai multe magazine pentru copii am realizat ca nu putem gasi acel patut special.


Sotia mea este artist plastic iar eu am experienta in domeniul mobilei asa ca ne-am hotarat sa cream noi unul. Astfel, am ajuns sa transpunem viziunea noastra despre o lume a copiilor  plina de energie, culoare si veselie in aceste piese de mobilier pentru pitici.


In fabricarea lor folosim doar produse ecologice iar formele le gandim in asa fel incat sa evitam eventualele accidentari –colturi rotunjite, distanta mica de la podea, etc.


Fiecare piesa de mobilier este unica, fiind executata si pictata manual.


 Despre produse

Materialul folosit:


Materialul pe care il folosim este MDF, un amestec de pulbere si lemn, material foarte rezistent dar cel mai important , nu prezinta nici un risc pentru piticii nostrii.


Finisajul:


Produsele folosite pentru finisare- grundul, vopselele si lacul - sunt exclusiv pe baza de apa.Avem cateva culori standard, dar la cerere putem folosi orice culoare solicitata.


Designul:


Concepute pentru copii, am renuntat pe cat a fost posibil la colturi si unghiuri drepte , pentru siguranta piticilor - liniile curbe fiind nu numai atragatoare dar si prietenoase.

De asemenea, patuturile sunt mai joase pentru accesul usor - trecerea la patutul de baiat/fetita mare  cand personalitatea lor se contureaza  si vor sa faca totul singuri- laturile cu un design placut dar mai inalte pentru a evita caderea din pat, pictura prietenoasa care ii vor face sa isi creeze un spatiu personal , propria lor lume imaginara ( in padure, sub apa, intr-un castel de printesa, etc)


 

 


© 2020 Tony's Rooms
Web site design: Ingrid Blixt
www.ingridArtStudio.com
Web site development: Nathan Blixt
www.bluepx.com